De ce sa colaborati
cu noiTIGLA MODEL PLUS


Panourile de tigla PLUS se diferentiaza de restul sistemelor pentru acoperisuri, beneficiind de un design cu prindere reciproca in combinatie cu un model de fixare in cuie care face profilurile impenetrabile, indiferent de sezon si factorii nefavorabili de clima.Caracteristici tehnice:

Acest model de tigla este alcatuit din doua module si prezinta un profil simetric cu axa longitudinala.

Avantaje:

  •     Constituie cea mai inalta tigla disponibila pe piata, demonstrand o rezistenta mecanica sporita si avand un aspect unic. Intre module exista o treapta de inaltime de 30 mm.
  •     Design deosebit
  •     Grosime: minim 0,5 mm
  •     Panta de montaj minima: 16⁰

Comparativ cu tigla clasica, modelul PLUS este mai usor de montat. De asemenea, la acele acoperisuri cu forme complexe, mai sofisticate, pierderile de material sunt considerabil mai mici.

Tigla metalica constituie o solutie ieftina pentru acoperisuri, spre deosebire de alte produse, datorita greutatii sale mai scazute. Totodata, aceasta solutie necesita un numar mai redus de capriori pentru consolidare.

Toate modelele noastre de tigla metalica dau dovada de rezistenta foarte buna in fata conditiilor meteo extreme, chiar si la rafale de vant si furtuni puternice.

Produsele noastre sunt proiectate sa faca fata unor conditii meteo extreme, pentru a oferi utilizatorilor un confort sporit, o inalta functionalitate si durata de viata. Atat profilele cu prindere reciproca, cat si cele care se suprapun, beneficiaza de un sistem orizontal de fixare foarte rezistent si care este pozitionat la 90 grade pe suprafata tiglei, conferind o protectie suplimentara in fata manifestarii fenomenelor naturale.