De ce sa colaborati
cu noiDespre noi

Domeniul nostru de specialitate consta in comercializarea tiglei metalice si a diverselor accesorii utile pentru sisteme complete de acoperis. Colaboram cu furnizori importanti de tigla metalica si tabla trapezoidala, astfel incat inalta calitate a produselor oferite de noi este o certitudine, nu o promisiune!

In calitate de distribuitori autorizati de solutii pentru acoperisuri, suntem deschisi la ideea unor proiecte atat in colaborare cu persoane fizice, cat si cu persoane juridice, punand la dispozitie servicii profesioniste de consultanta si montaj pentru acoperisuri ale unor constructii cu destinatii variate: locuinte proprii, blocuri de apartamente, cladiri si spatii comerciale etc. Prioritatea noastra o constituie un client multumit de rezultatul final, astfel incat ne axam pe indeplinirea in detaliu a fiecarui aspect legat de constructia unui acoperis durabil, functional si expresiv  sin punct de vedere estetic.

In afara de o gama bogata de profile de tabla cutata si rulouri de tigla metalica, disponibila atat in versiunea de module lucioase, cat si mate, oferim accesorii utile si sisteme de fixare care intregesc functionalitatea acoperisurilor. Un alt segment de care ne ocupam sunt ferestrele de mansarda Aero, Duro si Hive, care pot completa in mod atractiv orice design contemporan.

Un acoperis nu este complet in lipsa unui sistem pluvial eficient si de incredere, motiv pentru care oferim jgheaburi si  burlane usor de montat, caracterizate printr-o durata lunga de serviciu.