De ce sa colaborati
cu noiFERESTRE DURO


Colectia DURO reprezinta o serie de ferestre de mansarda cu articulare mediana, care dispun de un maner elegant, cu rol in asigurarea unei ventilatii passive excelente, pentru cele doua pozitii de blocare. Ferestrele din gama DURO pot fi instalate cu succes pe acoperisurile care au panta intre 15 si 90 de grade. In plus, prezinta atat o rezistenta sproita, cat si o lunga durata de serviciu, asigurand o protectie suplimentara impotriva umiditatii, fara a fi nevoie de masuri de intretinere, datorita materialului special din care sunt fabricate - aluminiu ramforsat cu profil PVC.Caracteristici tehnice:

Pentru o performanta termica mai buna a ferestrei si pentru a evita formarea efectului de condens, profilele din PVC ale ferestrelor sunt izolate.

Aceste ferestre de mansarda beneficiaza de designul modern RoofLITE, care faciliteaza trecerea luminii naturale cu pana la 10% mai mult, fata de alte solutii de ferestre existente pe piata.

Ferestrele model Rooflite DURO au un aspect exterior mai placut si asigura o izolare termica mai buna, datorita profilului jos.

DURO700 – 4-16-4H geam dublu cu sticla exterioara intarita.

 

Ferestrele de mansarda constituie o modalitate functionala, dar si moderna de a aduce confort sporit in diferite spatii altfel nelocuibile. Nu doar ca veti beneficia de lumina naturala in locuinta dumneavoastra, dar aceste ferestre pot fi deschise pentru a permite un aport de aer curat.

Acest tip de ferestre de mansarda poate fi cu usurinta incorporat intr-o casa nou construita, un pod renovat sau poate fi instalat in orice constructii existente. Noi va oferim o gama generoasa de produse corespunzatoare pentru acoperisuri de orice fel, inclinate sau plate.

Ferestrele de mansarda se pot confunda usor cu lucarnele. Insa acestea din urma nu indeplinesc normele de constructie, fiind astfel utilizate numai pentru acele spatii nelocuibile (holuri, mansarde folosite pentru depozitare si anexe).